Tutustu meihin

Irina

Hammashoitaja

Hei, olen Irina ja teen valkaisuja sekä hampaiden puhdistuksia Dentalkaartisella. Olen työskennellyt Dentalkaartisella yli viisi vuotta ja potilaisiini on kuulunut myös pelkopotilaita.
Valmistuin vuonna 2005 hammashoitajaksi ja erikoisosaamiseni on valkaisuhoidot.

Jos olet pelkopotilas, voit tulla turvallisin mielin puhdistukseen tai valkaisuun minulle. Pidän huolen, että pelkosi otetaan huomioon hammashoidossa.

Vapaa-ajallani tykkään kokkailla erilaisia uusia reseptejä sekä ulkoilla. Tavoitteenani on kehittää taitojani hammashoitajana ja oppia uusia menetelmiä hoitaa potilaita paremmin.

Irina

Ilkka Kaartinen

Erikoishammaslääkäri

Nimeni on Ilkka Kaartinen. Olen valmistunut Turun Yliopistosta hammaslääkäriksi vuonna 1978. Perustin ensimmäisen yksityispraktiikkani Suomessa Lohjalla, ja Helsingin Katajanokalla pidin praktiikkaani 13 vuotta.

Vuodesta 2000 olen toiminut Dentsplyn esteettisen hammashoidon kouluttajahammaslääkärinä Baltian maissa. Sen ohella avasin praktiikkani Tallinnassa.

Uskon, että jokaisella on oikeus yksilöityyn hammashoitoon ja täydelliseen hymyyn. Osa kauneutta on myös sisäinen hyvä olo.

Pystymme Dentalkaartisella tarjoamaan viimeisintä huippua olevia innovatiivisia hoitomuotoja ja menetelmiä, jotta sinulla on mahdollisuus olla juuri se sinä, josta olet aina unelmoinut.

Ilkka Kaartinen

Alina

Hammaslääkäri

Hei kaikille, olen Alina ja uusin tulokas Dentalkaartisella. Hammaslääkäri Ilkka Kaartinen on ollut hammaslääkäri-mentorinani monta vuotta, ja vuodesta 2018 olen osa Dentalkaartisen tiimiä.

Koulutukselta olen hammaskääkäri ja erikoistunut pelkopotilaisiin. Minuun voi luottaa, että hammashoidot sujuvat mahdollisimman kivuttomasti ja asiakkaan toivomuksien mukaan.

Muistathan kertoa aina ennen hoitoa hammashoitotoiveesi, niin mennään niiden mukaan 🙂

Vapaa-ajallani harrastan lenkkeilyä sekä kuntosalilla käyntiä. Terveys on minulle tärkeää ja haluankin, että potilaani saavat parasta mahdollista hoitoa.

Tavataan klinikalla!

Alina Ismailova