Posliinipinnoitus:

Posliinipinnoitus on nopea, kestävä, helppo, kivuton ja kustannuksia säästävä menetelmä tehdä pahojakin kauneusvirheitä sisältävä hammasrivistö tasaiseksi. Hampaita voidaan leventää, pidentää, paksuntaa ja muotoilla harmoonisen kokonaisuuden aikaansaamiseksi.

Hampaista otetaan ensin kipsimallit, joiden perusteella hammasteknikko valmistaa posliinilaminaatit. Tämän jälkeen hammaslääkäri liimaa laminaatit asiakkaan hampaisiin. Yleensä pohjahiontojen tarve on vähäinen. Lähinnä pahasti ulkonevia hampaita joudutaan hiomaan niiden ulkopinnoilta. Kestävyys on vähintään samaa luokkaa kuin posliinikuorikoilla.

Hampaiden valkaisu:

Hampaiden valkaisumenetelmä poistaa sekä hammaskiiteen sisäiset värit että iän mukanaan tuoman hampaiden tummumisen ja kellastumisen. Yleensä alkusävyltään kellertävä kiille vaalenee parhaiten. Menetelmä on nopea, tehokas ja kivuton. Tulokset alkavat näkyä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Kahvin, tupakan ja muiden aineiden aiheuttamat hammastahrat poistetaan tarvittaessa soodapuhdistusmenetelmällä. Valkaisuhoito tehdään aina puhtaaseen kiilteeseen. Valkaisutulos kestää useita vuosia ja voidaan tarvittaessa uusia.

///

[vc_btn title=”Hymygalleria” style=”flat” shape=”square” color=”blue” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fdentalkaartinen.com%2F%3Fpage_id%3D2440||target:%20_blank|”]